Retro wandlamp

Het befaamde Nederlandse merk in verlichting, ANVIA (Algemene Nederlandsche Verlichtingsindustrie Almelo), heeft opnieuw het licht gezien. Vanaf begin 2015 wordt gewerkt aan het doel om uitzonderlijke verlichtingsobjecten te creëren. De ontwerpen van ANVIA worden gekenmerkt door de stijl van de jaren ’50 en’60 en het gebruik van eersteklas materialen. De retro wandlampen worden nog op een authentieke manier geproduceerd. Elke lampenkap wordt namelijk met de hand geforceerd en dat zorgt ervoor dat iedere lamp uniek is. Een combinatie van eigentijds design en hoogwaardig vakmanschap. ANVIA biedt diverse typen verlichting. Op deze pagina is meer informatie te vinden over een type lamp uit onze collectie: de retro wandlamp.

ANVIA design: Functioneel. Tijdloos. Modern.

De retro wandlampen van ANVIA kenmerken zich door een functioneel en tijdloos ontwerp. Het design van Jan Hoogervorst is zo sterk, dat het tegenwoordig nog steeds meegaat. Met een slank en modern design passen de lampen in een interieur van nu. U geeft uw inrichting een moderne uitstraling door een designklassieker met een fraaie afwerking. Wandlampen zijn optimaal voor het leggen van accenten op bijvoorbeeld een muur, maar ook op een kunstwerk of zithoek. Tegelijkertijd biedt een wandlamp tijdens de donkere dagen of avonden de functionaliteit waarvoor deze bedoeld is. De retro wandlamp van ANVIA is door het elleboogmodel enorm flexibel. De lamp kan in meerdere standen geplaatst worden, waardoor u deze gericht kunt gebruiken.

Inspiratie verlichting woonkamer - Retro wandlampen

Dimbare retro wandlamp

Retro wandlampen van ANVIA kunnen op aanvraag dimbaar gemaakt worden. Het dimmen van licht heeft vele voordelen. Zo kunt u de sfeer in de kamer bepalen door meer of juist minder licht. Daarnaast biedt het gebruik van dimbare LED lampen voordelen voor de gebruiker wat betreft energiegebruik en een lange levensduur. De combinatie tussen klassieke en tijdloze ontwerpen en nieuwe technologieën maakt ANVIA uniek. Indien uw favoriete model of kleur niet in de bestaande collectie te vinden is, kunt u bij ANVIA op aanvraag van meerdere lampen altijd terecht voor maatwerk. 

Op de volgende pagina’s kunt u onze retro wandlamen met de bijbehorende specificaties bekijken: