Retro vloerlamp

ANVIA is gespecialiseerd in retro (design) verlichting en heeft verschillende soorten lampen in haar collectie. De retro vloerlampen hebben een typische stijl uit de jaren ’50 en ’60. De retro lampen kenmerken zich door een geweldig gevoel voor verhouding. Organische ontwerpen worden afgewisseld met pure functionaliteit. Een combinatie van eigentijds design en hoogwaardig vakmanschap. Een retro vloerlamp van ANVIA is door het prachtige design een echte eyecatcher in huis. De lampen zullen in elke inrichting een waardevolle toevoeging zijn. Hier kunt u meer lezen over de vloerlampen uit onze collectie.

De retro vloerlampen van ANVIA, uniek!

Met een retro vloerlamp van ANVIA haalt u een uniek verlichtingsproduct in huis. Geen product is immers hetzelfde. Alle lampenkappen worden bijvoorbeeld nog met de hand geforceerd. Naast de standaardkleuren kan ANVIA op aanvraag ook vloerlampen in vele andere kleuren leveren. Daarmee kan er voor ieder interieur een passend model worden gevonden. Tevens kan er gevarieerd worden in afwerking, waarbij de opties mat en glans veelgebruikt zijn.

ANVIA kan teruggrijpen op haar eigen originele mid-century ontwerpen. ANVIA biedt daarbij de mogelijkheid om in deze ontwerpen van toen, de meest actuele verlichtingstechnologieën toe te passen. De vloerlampen van ANVIA kunnen worden voorzien van moderne LED lichtbronnen van hoogwaardige kwaliteit.

 

Mocht u uw favoriete lamp desondanks niet kunnen vinden, dan is het mogelijk om bijvoorbeeld onderdelen uit te wisselen. Hierbij kunt u denken aan het plaatsen van de kap van een lamp op het vloerdeel van een andere lamp. Zo ontstaan unieke combinaties van vloerlampen van ANVIA. Op aanvraag (meestal van meerdere stuks) kunnen we zelfs een nieuw model in onze collectie opnemen. Kortom, Nederlands ontwerp, vakmanschap en de mogelijkheid tot maatwerk. Dat maakt retro vloerlampen van ANVIA uniek! Wilt u meer weten? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Op de volgende pagina’s kunt u onze collectie aan retro vloerlampen en bijbehorende specificaties bekijken: