Retro tafellamp

ANVIA is specialist op het gebied van verlichting in retrostijl. De beroemde ANVIA ontwerpen die in een nieuw jasje gestoken zijn maken de stijl van de lampen erg typerend. Het oorspronkelijke ontwerp van de tafellampen of bureaulampen is bijna volledig intact gebleven, maar de huidige technologie en afwerking maken de lampen eigentijds. Als u op zoek bent naar een kleine retro lamp voor uw inrichting bekijk dan hieronder de bijzondere collectors items van ANVIA.

 

Retro tafellamp: designlampen met authenticiteit

De lampen van ANVIA doen denken aan lampen van vroeger, maar zijn tegelijkertijd vergelijkbaar met designs van nu. Er wordt teruggegrepen op de originele mid-century stijl uit de jaren ’50 en ’60. De retro tafellampen worden nog altijd vervaardigd met de hand, waaruit onze waardering voor het vakmanschap blijkt. Er wordt bovendien gewerkt met hoogwaardige materialen. De combinatie van felle kleuren en metaal geeft de retro lampen een stoere en industriële uitstraling. Dit alles maakt dat de lampen opvallen in het brede aanbod verlichting.

Retro tafellamp of bureaulamp: uniek en multifunctioneel

De designlamp is een op zichzelf staand item. Ook als het licht is uitgeschakeld zal de lamp een prachtige uitstraling hebben. Binnen uw inrichting kunnen de retro lampen van ANVIA gebruikt worden op tafels, werkplekken, bureaus en dressoirs. Door deze flexibele inzetbaarheid kunt u tussentijds uw interieur aanpassen zonder opnieuw over de juiste verlichting te hoeven nadenken. Het belang van goed licht op een kantoor of bij een werkplek wordt vaak onderschat. Met een ANVIA bureaulamp maakt u zowel de keus om een fijne werkplek te creëren als om de inrichting van een opvallend object te voorzien. Zo ziet u beter wat u doet en krijgt de ruimte een persoonlijk tintje.

 

 

ANVIA is van mening dat er voor iedere wens omtrent verlichting een passende uitkomst bestaat. Mocht u de uitvoering van de retro lampen uit onze collectie graag net even anders zien, dan staan wij altijd open voor een gesprek. Wij leveren op aanvraag van meerdere lampen verschillende kleuren of materialen, zodat een lamp perfect bij uw wensen aansluit.

Bekijk hier onze collectie aan retro tafellampen of bureaulampen met bijbehorende specificaties: