Retro plafondlamp

Een unieke connectie tussen oud en nieuw, dat is wat ANVIA lampen kenmerkt. De verlichting is gebaseerd op de oorspronkelijke ontwerpen en tegelijkertijd uitgerust met de nieuwste verlichtingstechnologie, zodat de lampen aan de huidige standaarden voldoen. Retro plafondlampen van ANVIA zijn ontworpen halverwege vorige eeuw maar zijn in 2015 opnieuw in productie genomen. Dit resulteert in een authentieke en toch moderne collectie, waarover u hieronder meer kunt lezen.

 

Retro plafondlamp van ANVIA geprezen

Met een hengellamp van ANVIA haalt u meer dan enkel een verlichtingsobject in huis. Uw woning wordt verrijkt met een echte eyecatcher. De ontwerper van de lampen, J.J.M. Hoogervorst, werkte in de jaren ’60 onder andere voor de lampenindustrie. Zijn ontwerpen worden geroemd om het industriële karakter en de mechanische uitstraling. Bij de fabricage wordt tegenwoordig nog steeds zorgvuldig omgegaan met de oorspronkelijke designs. Alle kappen worden met de hand vervaardigd. Hierdoor hebben de lampen een hoogwaardige afwerking en is iedere kap uniek.

 Kenmerkende eigenschappen van de retro plafondlamp

De plafondlamp uit de collectie van ANVIA is een hengellamp. Dit type lamp is bevestigd aan het plafond met een plafondkap, maar hangt in de ruimte. Door het draaimechanisme van de lamp creëert deze dynamiek. Ook is de lamp gemakkelijk verstelbaar, zodat het licht naar boven of juist naar onder is gericht. De lengte van 160 cm. zorgt dat de hengellamp op vele verschillende manieren gebruikt kan worden. Door de combinatie van een witte basis met het warme licht van de retro plafondlamp ontstaat een fijne sfeer in een woonruimte.

 

Met de juiste verlichting kunt u niet alleen rekenen op functioneel licht en gebruiksgemak, maar creëert u ook een plek waar het goed vertoeven is. Een plafondlamp is dan ook bepalend voor de uitstraling van uw inrichting. Niet alleen boven een eettafel of werkplek, maar ook in een hal of slaapkamer kan deze retro plafondlamp een waardevol onderdeel van het interieur zijn. Voor onze bijzondere lampen geldt de mogelijkheid tot maatwerk. In onze catalogus kunt u zien welke lampen wij op dit moment in onze collectie hebben, maar als u andere wensen heeft wat betreft kleur of afwerking kunnen wij de lampen op aanvraag (van grotere aantallen) produceren. Wilt u meer weten? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Op de onderstaande pagina kunt u onze retro plafondlampen met bijbehorende specificaties bekijken: