De collectie retro lampen van ANVIA is gericht op alle ruimtes in huis. Elke ruimte vraagt om een andere aanpak wat betreft verlichting. Waar een woonkamer bijvoorbeeld veel algemeen, helder licht nodig heeft, kunt u in een kleinere ruimte veel meer doen met staande lampen of wandlampen die sfeer brengen. Dus of u nu op zoek bent naar een kleine retro lamp voor op uw bureau, een fijne leeshoek wilt creëren in de slaapkamer of een eyecatcher zoekt voor in de hal, ANVIA biedt de juiste oplossingen.

Een greep uit onze collectie

BEKIJK ALLE LAMPEN IN DE WEBSHOP

Retro lampen van ANVIA

ANVIA is een unieke aanbieder van retro lampen. Achter onze producten gaat een verhaal schuil, waardoor u een bijzonder object in huis haalt. U schaft een ANVIA lamp niet alleen aan voor de functionaliteit, maar ook voor het gemak en de sfeertoevoeging. De lampen bieden een aangenaam licht van bijvoorbeeld een LED-filament lichtbron. Deze is vergelijkbaar met een originele gloeilamp (Color Rendering index 93).

 

 

Authentieke retro verlichting

De retro lampen van ANVIA zijn ontworpen met de gedachte dat de collectie een juiste verbinding is tussen oud en nieuw. Waar het merk ANVIA in de jaren ’50 en ‘60 tot een van Nederlands grootste lampenfabrieken behoorde, gaat het er tegenwoordig kleinschaliger aan toe. Bij de productie worden eigentijds design en hoogwaardig vakmanschap gecombineerd, met als resultaat een unieke collectie lampen. Door deze werkwijze is er veel aandacht voor authenticiteit en maatwerk. Zo kunnen naargelang uw wensen de verschillende uitvoeringen aangepast worden. Ook biedt ANVIA bij bestelling van meerdere producten de mogelijkheid om speciaal voor u een ontwerp te maken en dit bij onze collectie te voegen. Kenmerkend voor ons assortiment is het tijdloze karakter. U zult zien dat een retro lamp van ANVIA in ieder interieur een toevoeging is. Wilt u meer weten? Neemt u dan gerust contact met ons op.