Retro hanglamp

ANVIA hanglampen hebben een tijdloze uitstraling. De modellen zijn geïnspireerd op en kapjes die in de jaren ´50 en ´60 van de vorige eeuw erg populair waren. De hanglampen zijn gebaseerd op unieke designs van Jan Hoogervorst. Op deze pagina kunt u meer lezen over de retro hanglampen uit onze collectie.

 

Retro hanglamp design

ANVIA is specialist op het gebied van (design) verlichting in retrostijl. Deze stijl is ontstaan door het combineren van de vormgeving van de jaren ´50 en ‘60 met de techniek en de materialen van nu. Niet alleen het ontwerp, maar ook de materiaalkeuze is gebaseerd op het gedachtegoed van de klassieke ANVIA producten. De voormalig ANVIA ontwerper Hoogervorst, wordt geprezen om ontwerpen die puurheid en een sterk gevoel voor verhouding uitstralen. En net als toen worden de lampen ook nu weer gemaakt in Nederland.

Inspiratie verlichting woonkamer - Retro hanglamp

 

ANVIA focust op maatwerk, en dat ziet u terug in de vele opties en combinaties. De retro hanglampen van ANVIA zijn dan ook te verkrijgen in verschillende kleuren en in verschillende typen kappen, zodat er altijd een passend model voor uw interieur gevonden kan worden.

 

De retro hanglampen van ANVIA kunnen worden uitgerust met hoogwaardige technologie. Zo kan een lamp bijvoorbeeld uitgerust worden met een kopspiegel of opale LED lamp. Beide lichtbronnen zijn uiterst sfeervol, enorm zuinig en hebben een lange levensduur.

 

Een unieke ANVIA lamp voor u

Elke ruimte in huis verdient de mooiste verlichting. Met een hanglamp van ANVIA haalt u een uniek verlichtingsobject in huis. Het kenmerkende, eigentijdse design geeft zelfs de kleinste kamer een stralend uiterlijk. Of u nu op zoek bent naar centrale verlichting of een sfeermaker in een kleine hoek, de retro hanglampen van ANVIA bieden enorm veel mogelijkheden. Wilt u meer weten? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Op de volgende pagina’s kunt u onze collectie aan retro hanglampen en bijbehorende specificaties bekijken: