LED bureaulamp: een belangrijke aanvulling voor jouw werkplek

LED bureaulampVandaag de dag wordt er steeds vaker en meer vanuit huis gewerkt. Naast thuiswerken zijn er natuurlijk ook veel andere zaken waarvoor je een werkplek(je) in jouw huis zou willen creëren. Meestal wordt er niet heel goed nagedacht over een goede en comfortabele werkplek terwijl dit ontzettend belangrijk is voor het goed kunnen uitvoeren van je werk. Naast een bureau en een fijne stoel speelt goede verlichting ook een belangrijke rol wanneer je een goede en comfortabele werkplek wilt creëren. Daarnaast draagt het bij aan een verhoogde productiviteit en is het natuurlijk voor je ogen ontzettend belangrijk. Met een LED bureaulamp van ANVIA tackel je dit probleem met gemak!

 

Gebruiksvriendelijkheid: mobiel en flexibel

LED bureaulampen helpen je om efficiënter, productiever, energiezuiniger maar voornamelijk comfortabeler te werken. De mobiliteit draagt bij aan uiteenlopende toepassingsmogelijkheden. Doordat ze niet zwaar zijn en er maar één stopcontact nodig is, zijn ze gemakkelijk te verplaatsen en overal neer te zetten. Daarnaast zijn ze erg flexibel in gebruik. Dankzij de verstelbare lampenkap kun je het licht precies op de plek richten waar je deze het meeste nodig hebt.

 

Moderne verlichtingstechniek in een ‘oud’ jasje

Een LED bureaulamp biedt ontzettend veel voordelen. De moderne verlichtingstechniek zorgt ervoor dat het licht niet alleen veel comfortabeler is voor je ogen tijdens het werken of studeren, maar het ook nog eens heel energiezuinig en duurzaam is. LED lampen verbruiken namelijk veel minder energie en gaan veel langer mee dan ouderwetse gloeilampen. Wat alle LED bureaulampen van ANVIA zo bijzonder maken is dat de lampen geïnspireerd zijn op de oude mid-century ANVIA ontwerpen van Jan Hoogervorst. In 2015 heeft ANVIA een herstart gemaakt. Het oorspronkelijke ontwerp is vrijwel volledig intact gebleven, maar de huidige moderne technologie en afwerking maken de lampen eigentijds.

 

ANVIA LED bureaulamp, een bijzondere aanvulling in jouw interieur

Wanneer je op zoek bent naar een LED bureaulamp, die naast het verzorgen van goede verlichting op jouw werkplek ook zijn steentje bijdraagt aan een sfeervol interieur, ben je bij ANVIA aan het juiste adres! Haal een stukje Nederlandse geschiedenis in huis met onze retro LED bureau-/tafellampen en waan je qua design in de vorige eeuw. Bekijk de lampen in onze webshop. Schroom niet om contact met ons op te nemen als je nog vragen hebt of meer informatie wilt.