Kantoorverlichting met uitstraling

KantoorverlichtingANVIA levert retro lampen voor de particuliere consument, maar zeker ook voor bedrijven. Met onze kennis op het gebied van verlichting weten wij wat binnen jouw werkomgeving past. Waar dien je bijvoorbeeld rekening mee te houden bij het selecteren van de juiste kantoorverlichting? Wij zorgen dat je uit onze collectie retro lampen een mooie keuze kunt maken, of dit nu een retro vloerlamp, hanglamp of wandlamp is. De keuze voor design verlichting met een strakke en nette uitstraling zorgt voor een gelikt interieur van jouw kantoor- of vergaderruimte.


Het belang van goede kantoorverlichting

Natuurlijk is kantoorverlichting niet alleen een zaak van design, maar ook van functionaliteit. Er is veel onderzoek gedaan naar de invloed van licht op productiviteit van werknemers, waarbij het effect van verlichting op de productiviteit van werknemers bewezen is. Als je wilt zorgen dat werknemers met een uitgerust gevoel jouw kantoor verlaten en optimaal hun taken kunnen uitvoeren, dan is het investeren in goede verlichting noodzakelijk. Alle ruimtes dienen voorzien te zijn van basisverlichting, vaak in de vorm van TL verlichting, met daarnaast aanvullende verlichting op verschillende plaatsen.

Bij ANVIA kun je rekenen op kwalitatieve verlichting met de nieuwste verlichtingstechniek. ANVIA lampen worden uitgerust met warmwitte LED lichtbronnen. Deze lichtbronnen leiden tot een behoorlijke besparing in energiekosten en onderhoud in vergelijking met conventionele verlichting. De LED lichtbronnen hebben een levensduur van maar liefst 25.000 uur. Bovendien kennen deze LED lichtbronnen een hoge kleurweergave. Dat wil zeggen dat kleuren nagenoeg hetzelfde worden weergeven als bij zonlicht.

Naast het waarborgen van een prettig werkklimaat, draagt kantoorverlichting ook bij aan de uitstraling van jouw bedrijf. Klanten en werknemers moeten zich op hun gemak voelen. Met een retro lamp van ANVIA zorg je dat ze jouw inrichting niet snel vergeten.

 

Vier typen design vloerlampen

Alle lampen worden ontworpen in de originele mid-century stijl. Hieronder lichten wij vier retro vloerlampen uit onze collectie voor je uit. Als eerste de De Koopman. De Koopman is met zijn kleine puntkap een elegant model, gebaseerd op een ontwerp uit de jaren ‘50. Onze vloerlamp De Stiletto kenmerkt zich door zijn unieke kap. Een derde voorbeeld is de ANVIA vloerlamp genaamd De Sprinkhaan. Zijn naam heeft hij te danken aan zijn bijzondere standaard. Het laatste model is Het Hoefijzer. Met zijn C-vormige voet doet hij zijn naam eer aan. Goed om te weten is dat alle lampenkappen draaibaar zijn, waardoor je de verlichting in de ruimte naar eigen wens kunt indelen.

Kantoorverlichting - retro vloerlampen

Kantoorverlichting met een verhaal

Uit ervaring weten we dat de beslissing voor de aankoop van kantoorverlichting niet van de ene op de andere dag gemaakt wordt. Kantoorverlichting is gericht op duurzaamheid en wordt langdurig en intensief gebruikt. Daarom zijn goede materialen en kwaliteit ook zo belangrijk! Naast het gebruik van goede materialen om de kwaliteit van de lampen te waarborgen, is het design ook van belang. Het ANVIA merk stamt uit de vorige eeuw. Sinds 2015 heeft ANVIA opnieuw het levenslicht gezien en zijn we begonnen met het reproduceren van de meest populaire lampen. Alle retro lampen van ANVIA worden, net als vroeger, met de hand vervaardigd. Je krijgt het beste uit beide werelden, het design van vroeger met de technologie van nu. Neem contact op voor meer informatie of bekijk onze hele collectie retro lampen.