Inspiratie voor verlichting in je woonkamer

Inspiratie verlichting woonkamerVerlichting speelt een ontzettend belangrijke rol in een woonkamer. De woonkamer is voor de meeste mensen de belangrijkste kamer in huis omdat hier het meeste geleefd wordt. Vandaar dat de verlichting in je woonkamer extra  aandacht verdient. Natuurlijk zijn zowel de functionaliteit als de esthetiek belangrijk bij het kiezen van de verlichting voor je woonkamer. Je wilt namelijk naast een gebruiksvriendelijke woonkamer ook een gezellige en sfeervolle woonkamer. Wil je inspiratie opdoen voor verlichting in je woonkamer? Dan ben je bij ANVIA aan het juiste adres! Met een ANVIA lamp haal je altijd een bijzonder object in huis! Bovendien worden al onze retro lampen met de hand vervaardigd waardoor je altijd een uniek exemplaar in huis haalt.

 

Doe inspiratie voor verlichting van je woonkamer op bij ANVIA!

Bij ANVIA hebben we verschillende typen lampen: hanglampen, vloerlampen, tafellampen en wandlampen die je interieur nét dat beetje extra kunnen geven. Bekijk onze collectie en laat je inspireren!

 

Hanglampen

De hanglamp is het meest gebruikte type lamp in een woonkamer. Ze worden voornamelijk boven een tafel of zithoek gehangen. De retro hanglampen van ANVIA zijn stuk voor stuk bijzonder. Ze doen denken aan de jaren ’50 maar passen uitstekend in een hedendaags interieur.

Inspiratie verlichting woonkamer - Retro hanglamp

 

Vloerlampen

Naast hanglampen worden vloerlampen ook vaak in de woonkamer gebruikt. De functionaliteit van onze retro vloerlampen wordt dankzij zijn mobiliteit en draaibare lampenkappen versterkt. Je kunt de verlichting in de ruimte naar eigen behoefte indelen. Daarnaast kun je natuurlijk een mooi statement maken met deze unieke designs.

Inspiratie verlichting woonkamer - Retro vloerlampen

 

Tafellampen

Ook een tafellamp mag niet in de woonkamer ontbreken. Onze retro tafellampen zijn een mooie aanvulling op een dressoir of bijzettafel en geven extra sfeer aan de woonkamer. Daarnaast zijn alle ANVIA lampen reproducties van mid-century ontwerpen van de Nederlandse ontwerper Jan Hoogervorst. Met een ANVIA lamp haal je dus een stukje Nederlandse geschiedenis in huis.

Inspiratie verlichting woonkamer - Retro tafellampen

 

Wandlampen

Wandlampen zijn een mooie toevoeging voor jouw interieur wanneer je een bepaalde plek in huis extra wilt uitlichten. Als je bijvoorbeeld een zithoekje hebt, kan de retro wandlamp van ANVIA de finishing touch zijn om een gezellig sfeervol hoekje te creëren.

Inspiratie verlichting woonkamer - Retro wandlampen

Is ANVIA jouw inspiratiebron voor de verlichting in je woonkamer?

In een woonkamer wordt vaak het meeste geleefd. Je gebruikt het om te ontspannen, om te werken of je ontvangt er bezoek. De woonkamer is dus een van de belangrijkste kamers is jouw huis en verdient mooie verlichting. Met de retro lampen van ANVIA haal je een uniek verlichtingsobject in huis. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.