Beurs Eigen Huis 2017

Beurs Eigen Huis 2017

© Realiseerjedroomhuis.nl

Ga je binnenkort verhuizen, (een deel van) jouw huis verbouwen of ben je op zoek naar inspiratie? Breng dan een bezoek aan de Beurs Eigen Huis: een beurs die zich richt op bouwen, verbouwen, tuin en interieur. Voor iedereen die informatie wil inwinnen of inspiratie wil opdoen is deze beurs een échte aanrader. Bestel jouw toegangskaarten via ANVIA, wij geven 50 vrijkaarten weg! 

 

ANVIA is erbij, jij ook?

Wanneer het verbouwen achter de rug is of wanneer je de sleutel ontvangt, breekt voor de meeste mensen het leuke moment aan: het inrichten van jouw droomhuis! De meeste mensen zullen niet meteen denken aan verlichting, maar de invloed hiervan op jouw interieur mag zeker niet onderschat worden. Juist met bijzondere verlichting kun je je onderscheiden, en van een nietszeggende inrichting jouw droomhuis maken!

Voor inspiratie met betrekking tot de verlichting in jouw (nieuwe) huis ben je op de Beurs Eigen Huis bij ANVIA op de juiste plek. Wil je jouw interieur extra bijzonder maken door een échte eyecatcher in huis te halen? Kom dan op vrijdag 17, zaterdag 18 of zondag 19 maart naar de Jaarbeurs Utrecht voor de Beurs Eigen Huis 2017. Laat de verlichting van ANVIA fungeren als inspiratiebron voor je nieuwe woonstijl en laat je verrassen door alle mogelijkheden die ANVIA aanbiedt! ANVIA kun je op de beurs vinden in hal 1, in het droomhuis advies paviljoen (standnr. DH32 en P12). Bekijk hier alvast de plattegrond.

 

We geven 50 vrijkaarten weg

71 jaar geleden stond ANVIA voor het eerst op de Jaarbeurs Utrecht. Wij vinden het heel bijzonder dat we zeven decennia later opnieuw op de beurs staan met de vernieuwde ANVIA lampen. Om dit te vieren geeft ANVIA, zolang de voorraad strekt, maar liefst 50 vrijkaarten weg! Wil jij de terugkomst van ANVIA samen met ons op de Beurs Eigen Huis 2017 vieren? Wees er dan snel bij en bemachtig jouw gratis toegangskaarten want op=op! Stuur een e-mail naar michel.klein@anvia.nl en ontvang per e-mail jouw persoonlijke kortingscode voor een vrijkaartje. Vul deze kortingscode tijdens het bestelproces in. De onderstaande video geeft een sfeerimpressie van de van Beurs Eigen Huis najaarseditie 2016.

 

 

 

Retro lampen van ANVIA

Kijk je ogen uit op de grootste woon- en inspiratiebeurs. ANVIA neemt je met de verlichtingscollectie mee op een bijzondere reis naar het verleden, terug naar 1933 waar het ooit allemaal begon. Vanaf de jaren ’50 sloot ontwerper Jan Hoogervorst zich bij ANVIA aan waar hij de veelbesproken ‘Jaarcollecties’ ontwierp en internationale allure ontwikkelde. In de jaren ’80 hield het bedrijf op te bestaan, waarna dertig jaar radiostilte volgde. In de zomer van 2014 stuitte Michel Klein, de oprichter van het huidige ANVIA bedrijf, op Marktplaats per toeval op de verlichting van ANVIA. Hij ontdekte dat deze lampen al deze jaren niet meer werden geproduceerd en besloot daarop het bedrijf nieuw leven in te blazen. Het oude design is behouden gebleven en gecombineerd met de huidige technologie. Ook worden onze retro lampen nog steeds met de hand vervaardigd waardoor elke lamp echt uniek is en authenticiteit uitstraalt. Benieuwd naar onze collectie? Bekijk dan alvast onze retro vloerlampen, plafondlamp, hanglampen, wandlampen of tafellampen en kies jouw favoriet!

Op de beurs presenteert ANVIA de fameuze wandlampen: ‘Paperclip’ en ‘Miro’. Daarnaast heeft de iconische hengellamp een nieuwe afwerkingsvorm gekregen en introduceren we een bijzondere nieuwe lamp: een nooit eerder uitgebrachte lamp uit 1953.

 

Praktische informatie Beurs Eigen Huis

De voorjaarseditie van de Beurs Eigen Huis 2017 vindt plaats op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 maart 2017 in Jaarbeurs Utrecht, hal 1 en 2. De deuren zijn van 10:00 uur tot 17:00 uur geopend. Daarnaast is de Eigen Huis beurs uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, de Jaarbeurs Utrecht bevindt zich namelijk in het hart van de stad, nabij het Centraal Station Utrecht.

Kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar voor €16,- per ticket. Daarnaast kun je ze ook online bestellen. Wil jij een van de 50 vrijkaarten ontvangen? Stuur dan een e-mail naar michel.klein@anvia.nl en ontvang jouw persoonlijke kortingscode! Wees er snel bij want op=op!